Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 грудня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/12/12/za-kruglim-stolom-u-kropivnitskomu-spilkuvalis-podatkivtsi-z-platnikami-podatkiv.htm
новини, 12 грудня 2016

За «круглим столом» у Кропивницькому спілкувались податківці з платниками податків


Днями виконуюча обов’язки начальника Кіровоградської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області Оксана Володимирівна Єфімович, у рамках засідання «круглого столу», обговорила питання змін, що стосуються суб’єктів господарювання - юридичних осіб - повідомляє Кіровоградська ОДПІ.


Під час зустрічі Оксана Володимирівна зазначила, що у 2016 році відбулося чимало нововведень для бізнесу та громадян. Зокрема, щодо внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 09.11.2016 №828 по встановлення розміру мінімальних оптово-відпускних і роздрібних цін на окремі види алкогольних напоїв, внесення змін до оновленої форми декларації акцизного податку та Порядку щодо її заповнення і подання, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 26.09.2016 №841, затвердження нової уніфікованої форми податкової декларації з податку на прибуток, яка затверджена наказом Міністерства фінансів України від 08.07.2016 № 585.


Учасники засідання «круглого столу» обмінялися думками та з’ясували проблемні питання для полегшення умов  ведення бізнесу.


На закінчення зустрічі Оксана Володимирівна нагадала присутнім про необхідність своєчасно отримувати електронні цифрові підписи тим клієнтам, у яких закінчується термін дії, про переваги подання звітності в електронному вигляді, про недопустимість виплати заробітної плати в ”конвертах”. А також закликала присутніх осіб самостійно сплачувати податкові зобов’язання визначені Податковим кодексом для забезпечення реальної потреби в коштах щодо виконання соціальних видатків.



1129Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: