Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 серпня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/08/09/fiskalniki-oblasti-pidbili-pidsumki-roboti-za-pershe-pivrichchja.htm
новини, 9 серпня 2016

Фіскальники області підбили підсумки роботи за перше півріччя


5 серпня Державною фіскальною службою України в режимі відеоселектору проведено Колегію ДФС щодо підсумків роботи за перше півріччя цього року в цілому по фіскальній службі України та окремо по регіонах. 


Відкриваючи засідання Колегії Голова ДФС України Роман Насіров привітав усіх присутніх та зазначив, що сьогодні ми підводимо підсумки роботи не тільки по виконанню завдань поставлених Урядом стосовно наповнення бюджету, а також і всіх інших завдань, які стоять перед нами. Це стосується і зміни в підходах роботи, і питань боротьби з корупцією, а також налагодження більш ефективної роботи з платниками податків.


По закінченню засідання Колегії ДФСУ відбулась виробнича нарада ГУ ДФС у Кіровоградській області, на якій розглянуто результати роботи за сім місяців цього року та обговорено нагальні питання.


В.о. начальника ГУ ДФС у Кіровоградській області Тетяна Гавренкова відзначила позитивні результати роботи Головного управління в області за січень-липень 2016 року, зокрема зазначивши, що всі індикативні показники по основних платежах виконані. До бюджетів усіх рівнів мобілізовано 3 мільярди гривень податків і зборів, що на 1,2млрд. грн. більше по відношенню до рівня минулого року. Державний бюджет поповнився на 1,4 млрд. грн., в порівнянні з аналогічним періодом минулого року зростання склало 659 мільйонів. Місцеві бюджети отримали 1,6 мільярда гривень, що на 549 мільйонів більше надходжень минулого року. 


Єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування з початку року зібрано 1,1 млрд.грн., індикативний показник виконано на 104 відсотка. 


Керівникам державних податкових інспекцій області та керівникам структурних підрозділів ГУ ДФС в області наголошено про недопустимість проявів корупції в органах фіскальної служби. 


За результатами виробничої наради окреслено завдання щодо виконання доведених індикативних показників до бюджетів усіх рівнів, підвищення рівня якісних показників за напрямами роботи, погашення податкового боргу до бюджетів, відпрацювання ризикових суб’єктів господарювання та протидії оборудкам з ПДВ.


На виробничій нараді не лише констатували цифри, але й намагалися виробити спільний алгоритм дій, щоб збільшити надходження до бюджетів усіх рівнів по області, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


1253Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: