Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/03/25/pravoohorontsi-vikrili-seriinogo-kradija.htm
новини, 25 березня 2016

Правоохоронці викрили серійного крадія


Ним виявився житель одного з сіл Бобринецького району, раніше судимий за аналогічні злочини. Викрадене вилучено та повернуто власникам.


22 березня працівники Бобринецького відділу поліції провели відпрацювання населених пунктів у рамках оперативно-профілактичної операції «Нагляд».


«У результаті вжитих заходів інспектори поліції встановили особу, яка скоїла 6 крадіжок з будинків та нежитлових приміщень мешканців одного з сіл. Ним виявився 33-річний односельчанин потерпілих. За місцем проживання зловмисника виявлено аудіовідеотехніку, побутові прилади, супутникові антени та інші викрадені речі. Майно вилучено та повернуто власникам», - розповів начальник Бобринецького відділу поліції Валерій Григорчук.


У даний час вирішується питання про оголошення особі про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України та обрання стосовно зловмисника запобіжного заходу, повідомляє Бобринецький відділ поліції ГУНП в Кіровоградській області.


850Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: