Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/03/24/zavtra-u-kirovograd-priide-pianist-ekstremist.htm
новини, 24 березня 2016

Завтра у Кіровоград приїде піаніст-екстреміст


На головній площі Кіровограда вперше виступить піаніст-екстреміст на ім’я Богдан, музичний символ Революції Гідності, який грав на Майдані в балаклаві й бронежилеті, завтра, 25 березня.


– Кіровоград стане першим містом, де піаніст розпочне свій весняний тур «Палітра» містами України в підтримку нового альбому. Гратиме композиції з першого альбому «Захист вільних сердець» та кілька композицій з нового альбому, який поки що не має назви. У перервах між піснями він розповідатиме, при яких обставинах написана пісня, кому присвячена… Всі пісні – його авторські. Після Кіровограда він поїде в Олександрію та Павлоград, – розповіла арт-директор піаніста Катерина Леонова.


Безкоштовний вуличний концерт розпочнеться о 17:00. Триватиме гра 50 хвилин.


Знімати балаклаву піаніст не планує.


– Краще бути справжнім у масці, ніж без маски носити маски… Важливо те, що я граю, а не те, як я виглядаю, – каже піаніст.


Якщо у п’ятницю вдень буде дощ, то концерт перенесуть з площі Героїв Майдану в актовий зал педагогічного університету.



Нагадаємо, Piano Extremist, як тепер називає себе виконавець, вперше зіграв на Хрещатику у листопаді 2014 року твір Ludovico Einaudi – Nuvole bianche, набравши 500 000 переглядів на Youtube за добу і за кілька місяців став музичним символом Майдану. За два роки він дав більше 150 концертів.


Офіційна сторінка заходу.


1645Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: