Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/03/24/kerivnitstvo-golovanivskogo-raionu-pozivaetsja-do-mistsevoi-gazeti.htm
новини, 24 березня 2016

Керівництво Голованівського району позивається до місцевої газети



Сьогодні в Кіровоградському прес-клубі відбулась прес-конференція представників газети «Народний Контроль Голованівщини», під час якої були озвучені причини конфлікту між газетою та  керівництвом району.


Конфлікт між головою Голованівської РДА Олегом Голімбієвським та виданням «Народний контроль Голованівщини» триває вже  кілька місяців. Підґрунтям для цього стало висвітлення діяльності керівництва району. Як повідомив засновник газети Анатолій  Данилюк, редакція видання висвітлювала проблеми району та діяльність голови райдержадміністрації, що  і  стало  причиною  зародження конфлікту. Зокрема, у своїх статтях газета  повідомляла про кадрові  призначення  на  керівні посади в районі  родичів та  близьких Олега Голімбієвського. Конфлікт переріс у судовий позов  проти газети. Причиною стала стаття, у якій керівника району назвали «олігархом», а  кадрову  політику в районі - формуванням «клану». 


Наслідком стало отримання позову від Олега Голімбієвського та голови Голованівської райради Богдана Кучмія, в  якому  чиновники звинувачують редакцію в  неправдивій  інформації щодо іх діялності, вимагають спростування та відшкодування моральної шкоди в  загальному розмірі 100 тисяч гривень. Креівництво району обурило використання вищезгаданих слів  на свою адресу. Головний редактор газети Ігор Ткачук наголосив, що в  своїх матеріалах вони завжди висловлюються коректно і не  мають на  меті образити  жодну  людину. 


Слід зауважити, що попередній розгляд справи у суді був  призначений на 23 березня, але  його перенесли на 12 квітня. Представники ж газети наголосили, що готові  йди  до останнього, щоб відстояти свою позицію. Для цього вони звернулись на  "гарячу  лінію" губернатора області та отримали юридичну підтримку від представників політичної партії "Народний контроль".  


1510Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: