Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/03/22/meshkantsi-privatnih-budinkiv-zminjuvatimut-adresni-tablichki-za-vlasnii-rahunok.htm
новини, 22 березня 2016

Мешканці приватних будинків змінюватимуть адресні таблички за власний рахунок


Про це на  сьогоднішній прес-конференції в Кіровоградській міській раді повідомив член топонімічної комісій Сергій Запорожан. За  словами  посадовця  зміна адресних табличок в  багатоповерхових будинка відбуватиметься за  рахунок  міського бюджету, Для  цього в  топонімічній комісії обрахують вартість заміні  табличок, та  розглянуть пропозицій від компаній виробників. Така процедура заміна  викликана тим, що у тариф ЖКГ таку послугу не внесено.


Сергій Запорожан зазначив, що до міської ради вже надійшло кілька пропозицій щодо виготовлення табличок, вартість іх коливається від 35 до 100 грн. Однак, в залежності від матеріалів і якості поліграфії, ціна може сягати 300 грн.


Заміна адресних табличок власним коштом передбачена  лише жителів приватного сектору. Але  слід зауважити, що жодних термінів чи обмежень, протягом яких має відбутися заміна, немає.  


1253Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: