Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 серпня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/08/26/militsioneri-zatrimali-kirovogradtsja-kotrii-obikrav-bazu-vidpochinku-u-svitlovodsku.htm
новини, 26 серпня 2015

Міліціонери затримали кіровоградця котрий обікрав базу відпочинку у Світловодську


Ним виявився 28-річний мешканець обласного центру, який відпочивав у місті Світловодську. За вчинене йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.


До Світловодського міськвідділу міліції у липні звернувся директор одного з приватних підприємств. Заявник повідомив, що з бази відпочинку було викрадено телевізор та тюнер до нього.


- Працівники карного розшуку встановили особу зловмисника. Ним виявився один з відпочивальників. Чоловік приїхав на базу з дівчиною, але через деякий час після сварки вона повернулася додому. Залишившись без коштів, кіровоградець вирішив взяти тюнер з будинку, в якому відпочивав, викликав таксі та вирушив до центру міста. В одному з супермаркетів купив алкогольні напої, повернувся на базу, а тюнером розплатився з таксистом за послуги, - повідомив начальник Світловодського МВ УМВС в області ВячеславЛавренюк.

Згодом чоловік викрав ще й телевізор, який за допомогою вже знайомого водія таксі відвіз на продаж. Отримані кошти злодій витратив на алкоголь.


Дії зловмисника кваліфіковані за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, арешту на строк до шести місяців чи до 3 років позбавлення волі.


За матеріалами Світловодського МВ

УМВС України в Кіровоградській області


1693Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: