Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 серпня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/08/26/asotsiatsija-gromadski-initsiativi-pidtrimae-zhinok-jaki-hochut-vzjati-uchast-u-politichnih-protsesah-kirovogradschini.htm
новини, 26 серпня 2015

Асоціація «Громадські ініціативи» підтримає жінок, які хочуть взяти участь у політичних процесах Кіровоградщини


Вчора представник Кіровоградської асоціації «Громадські ініціативи» Любов Лук’янцева представила новий проект, покликаний підвищити рівень видимості жінок Кіровоградщини у політичних процесах.

Як зазначила пані Лук’янцева, огляд активності в соціальних мережах свідчить, про те що кіровоградки стають більш зацікавленими в участі в політичних процесах на Кіровоградщині.


За словами Любові Лук’янцевої, основною метою даного проекту є створення, щонайменше, одного міжфракційного депутатського об’єднання «Рівні можливості» в кіровоградських місцевих радах та створення коаліції таких об’єднань, які існують в Україні.





В рамках проекту планується проведення тренінгів для жінок, з метою підвищення їх обізнаності в питаннях законодавства та можливості участі в місцевих виборах.

На останок Любов Лук’янцева зазначила, що надзвичайно важливою для досягнення успіху є політична воля місцевих та обласних осередків партій щодо включення жінок до списків на чергових місцевих виборах.


1726Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: