Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 серпня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/08/25/kilkist-perevirok-biznesu-zmenshilas-v-1-2-razi.htm
новини, 25 серпня 2015

Кількість перевірок бізнесу зменшилась в 1,2 рази


Одним із основних завдань Державної фіскальної служби України на нинішньому етапі є стабілізація надходжень до бюджету. Інформує прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області. При цьому наповнення бюджету податками здійснюється не за рахунок надлишкового тиску на бізнес і збільшення податкового навантаження, а завдяки виявленню та припиненню незаконних схем. 


Одним із кроків у цьому напрямку стало скорочення кількості планових перевірок з боку фіскальної служби.


Так, за 7 місяців 2015 р плановими та позаплановими перевірками було охоплено 286 підприємств, що в 1,2 рази менше, ніж минулоріч, торік проведено – 351 перевірку.

За їх результатами до бюджету донараховано узгоджених податкових зобов’язань 38 млн. грн., що на 5,9 млн. гривень більше, ніж за відповідний період 2014 року. З них сплачено до бюджету 26,7 млн.грн., що на 4,2 млн. грн. більше аналогічного періоду минулого року. Так, рівень сплати склав 70,3 відсотки.


За словами в.о. начальника ГУ ДФС у Кіровоградській області Олега Лічмана, - застосування „ризикоорієнтованої” системи відбору платників податків дозволило отримувати необхідну інформацію без відволікання платників та відстежувати факти ухилення від сплати податків дистанційно. Завдяки даній системі податкова служба акцентувала свою увагу лише на тих підприємствах, які мають ризики несплати податків. 


2186Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: