Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 липня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/07/27/u-kirovogradi-vijavleno-ta-zneshkodzheno-4-boepripasi-chasiv-drugoi-svitovoi-viini.htm
новини, 27 липня 2015

У Кіровограді виявлено та знешкоджено 4 боєприпаси часів Другої світової війни

23 липня у Кіровограді на розі вул.Ленінградської та Авіаційної під час земляних робіт було виявлено 3 предмети, схожі на вибухонебезпечні. Про це повідомляє прес- служба ДСНС в області.


Працівники, які копали траншею під комунікації, одразу звернулися за номером «101». По прибуттю рятувальників та міліції на місці події було виставлено охорону для недопущення перехожих та транспорту. Виявлені знахідки були ідентифіковані як мінометні міни часів Другої світової війни.


24 липня сапери групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС в області вилучили 3 мінометні міни та, обстеживши ділянку міношукачем, виявили застарілий артснаряд калібру 76 мм. Усі 4 вибухонебезпечні предмети знешкодили на спеціальному майданчику.


Закликаємо громадян, у разі виявлення вибухонебезпечного предмету, обов’язково повідомити про подію за номерами «101» чи «102» та не піддавати боєприпас сторонньому впливу. Бережіть життя своє та оточуючих!



2208Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: