Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 липня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/07/10/v-novoukraintsi-mistsevii-zhitel-namagavsja-proniknuti-v-torgivelnii-pavilion.htm
новини, 10 липня 2015

В Новоукраїнці місцевий житель намагався проникнути в торгівельний павільйон


У місті Новоукраїнці Кіровоградської області 23-річний раніше судимий місцевий житель намагався проникнути в торгівельний павільйон.


Повідомлення про спрацювання сигналізації в одному з приміщень, розташованих у районному центрі, надійшло до пульту спостереження ДСО в ніч на 7 липня.

На місці події автопатруль Державної служби охорони та працівника міліції виявив пошкодження сигналізації і відеоспостереження на торгівельному павільйоні, що належить 46-річній жінці-підприємцю.

Під час огляду прилеглої території правоохоронці помітили чоловіка, який переховувався неподалік у тіні паркану, та, побачивши працівників міліції, спробував утекти.


- Зловмисника було затримано та передано слідчо-оперативній групі райвідділу. Ним виявився 23-річний місцевий житель, раніше судимий за скоєння крадіжок. Чоловік пояснив, що намагався проникнути до торгівельного павільйону з метою викрадення продуктів харчування та тютюнових виробів, - повідомив керівник Новоукраїнського РВ УМВС в області Костянтин Левченко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 15 «Замах на злочин» та ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.


За матеріалами Новоукраїнського РВ

УМВС України в Кіровоградській області


2723Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: