Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 липня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/07/09/u-kirovogradi-zatrimali-zlovmisnika-kotrii-pri-sprobi-obikrasti-avto-zavdav-vlasnikovi-nozhovogo-poranennja.htm
новини, 9 липня 2015

У Кіровограді затримали зловмисника, котрий при спробі обікрасти авто завдав власникові ножового поранення


Вночі кіровоградець почув, як спрацювала сигналізація транспортного засобу. Намагаючись затримати крадія, чоловік отримав удар ножем в область грудної клітини. Підозрюваного правоохоронці розшукали за добу.


Працівники Кіровоградського міськвідділу міліції отримали повідомлення про доставлення до обласної лікарні 30-річного чоловіка з тяжкими тілесними ушкодженнями.


Попередньо було встановлено, що кіровоградець відпочивав удома. Близько 3-ої години ночі почув звук сигналізації. Чоловік та його сусід вибігли на вулицю й помітили невідомого, який за допомогою викрутки намагався проникнути всередину транспортного засобу. При спробі затримати злодія власник авто отримав удар ножем. Після скоєного зловмисник утік.


- За добу працівники сектору карного розшуку затримали підозрюваного, - повідомив керівник міської міліції Володимир Гавриленко. - Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 18-річний житель Кіровоградського району. За місцем мешкання зловмисника правоохоронці вилучили речові докази – одяг з плямами крові та ніж.


Як з’ясували слідчі, хлопець хотів підзаробити грошей, обікравши чужу автівку.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Триває досудове розслідування.


СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


2660Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: