Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 лютого 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/02/13/muzei-organiv-vnutrishnih-sprav-priimav-u-sebe-nepovnolitnih.htm
новини, 13 лютого 2015

Музей органів внутрішніх справ приймав у себе неповнолітніх

Працівники Кіровоградського райвідділу міліції та кримінально-виконавчої інспекції організували відповідний захід у рамках проведення профілактичної роботи з підлітками, що нині перебувають на обліках кримінальної міліції у справах дітей районного підрозділу.



Правоохоронці приділяють особливу увагу таким неповнолітнім, аби вберегти їх від необдуманих вчинків. Працівники міліції відвідують підлітків за місцем проживання та навчання. Також для дітей влаштовують різноманітні заходи спортивного і культурного характеру, дбають про їх патріотичне виховання та залучення до суспільного життя.



Так, під час екскурсії до міліцейського музею юні відвідувачі ознайомилися з минулою і сучасною діяльністю органів внутрішніх справ краю, довідалися про особливості професії правоохоронця, змогли оцінити ступінь відповідальності та важливості щоденної служби працівників різних підрозділів ОВС.





Правоохоронці сподіваються, що діти зрозуміють - від них самих залежить вибір правильного життєвого шляху, а конфлікт із законом може мати непоправні наслідки як для правопорушника, так і його рідних.

За матеріалами ВКМСД

УМВС України в Кіровоградській област


1913Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: