Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 січня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/01/30/v-oleksandrivtsi-cholovik-do-smerti-zabiv-matir-dvoh-svoih-ditei.htm
новини, 30 січня 2015

В Олександрівці чоловік до смерті забив матір двох своїх дітей

На Кіровоградщині працівники міліції затримали чоловіка, який підозрюється у тому, що до смерті забив матір двох своїх дітей.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили в СЗГ УМВС в області.

Гучні сварки в родині відбувалися й раніше. Іноді дружина навіть зверталася з заявами в міліцію, та щоразу вже наступного дня поспішала до райвідділку з іншим письмовим клопотанням, де просила не притягувати її чоловіка до кримінальної відповідальності. Мирова угода щоразу рятувала зловмисника від тюрми.

Сімейного дебошира правоохоронці притягували до адміністративної відповідальності, поставили на відповідний облік. При зустрічах з дільничним жінка просто відмахувалася рукою, мовляв, у своїй родині розбереться з усім сама, і не потребує втручання сторонніх.

У день, коли сталася чергова сварка, в родині вживали алкоголь. Після того, як 38-річний чоловік кілька разів ударив свою дружину, відбулося чергове примирення і про історію забули. За два дні по тому потерпіла померла уві сні. Виявивши бездиханне тіло підозрюваний покликав до себе родичів, а вже вони і повідомили про подію працівників міліції. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до10 років.


2366Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: