Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 січня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/01/08/u-znam-janskomu-raioni-obikrali-budinok-kulturi.htm
новини, 8 січня 2015

У Знам'янському районі обікрали будинок культури

До Знам’янського міського відділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку з приміщення закладу культури, розташованого в одному з сіл. Попередньо встановлено, що троє місцевих жителів, віком від 31 до 33 років, викрали з будівлі металеві труби опалення на загальну суму близько 200 гривень. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Загалом же упродовж двох минулих діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшла 551 заява і повідомлення громадян, з них 92 з ознаками кримінальних правопорушень, повідомляє СЗГ УМВС в Кіровоградській області. 

Працівники Голованівського райвідділу міліції під час огляду домоволодіння 33-річного жителя одного з населених пунктів виявили та вилучили дві пачки з-під цигарок з подрібненою речовиною, схожою на марихуану, а також паперовий згорток з насінням, схожим на рослини коноплі, вагою близько 10 грамів. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

До Компаніївського райвідділу міліції надійшло повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень жительці одного з сіл. Попередньо встановлено, що 33-річний місцевий житель, перебуваючи у стані сп’яніння, вчинив сварку, у ході якої завдав колишній родичці удару, вибивши їй зуба. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

1848Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: