Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 січня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/01/08/na-kirovogradschini-batalion-aidar-otrimav-na-svjatvechir-avtomobil-vid-narodnogo-deputata-foto-.htm
новини, 8 січня 2015

На Кіровоградщині Батальйон «Айдар» отримав на Святвечір автомобіль від народного депутата (фото)

Напередодні Різдва, 6 січня, голова благодійного фонду Станіслава Березкіна «Добротвір» Андрій Малик передав ключі від автомобіля представнику 24 окремого штурмового батальйону «Айдар».

«Ще влітку у Новоукраїнці ми познайомилися з народним депутатом України Станіславом Березкіним. Сказав, щоб зверталися при потребі. Нещодавно при нашому батальйоні сформувалася оперативна група і нам дуже потрібна була машина швидкого реагування. Кілька днів тому ми звернулися до народного депутата і він придбав для «Айдару» автомобіль», — розповів представник батальйону Ігор. Відтепер Land Rover допомагатиме військовим виконувати бойові завдання та нести службу в Луганській області. Андрій Малик зазначив, що благодійний фонд Станіслава Березкіна від самого початку антитерористичної операції на Сході постійно підтримує військових, передає техніку, продукти харчування, обмундирування. Зокрема, народний депутат вже передав 3 автомобілі для третього Кіровоградського окремого полку спецпризначення, два джипи та один мікроавтобус. Народний депутат привітав військових з Різдвом та передав, окрім машини, ще солодкі подарунки для військових, побажавши повернутися живими та здоровими до своїх родин. 7 січня зранку представники «Айдару» вирушать на новому автомобілі в Луганську область.

Айдар

1634Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: