Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 травня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/05/22/cholovikova-jakii-zavdav-znaiomomu-blizko-desjati-smertelnih-nozhovih-poranen-zasudzheno-do-10-rokiv.htm
новини, 22 травня 2014

Чоловікова, який завдав знайомому близько десяти смертельних ножових поранень засуджено до 10 років

Кіровським районним судом м. Кіровограда постановлено обвинувальний вирок чоловікові, який завдав знайомому близько десяти смертельних ножових поранень, повідомляє прес-служба прокуратури м. Кіровограда.

Не дивлячись на те, що підсудний повністю заперечував свою провину у скоєнні злочину, суд підтримав позицію прокурора та на підставі переконливих та беззаперечних доказів, наведених державним обвинувачем, постановив обвинувальний вирок. 


Зокрема, у ході судового слідства доведено, що під час конфлікту з приводу ревнощів у 2010 році, 50-річний раніше судимий кіровоградець наніс близько десяти ножових поранень знайомому, у результаті чого останній помер. Підсудний, у свою чергу, зник з місця злочину.

Таким чином, за послідовної та принципової позиції прокуратури чоловіка визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство) та призначено покарання у виді 10 років позбавлення волі.


2122Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: