Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 березня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/03/18/tisjachi-kirovogradtsiv-koristujutsja-mobilnim-internetom-vid-kiivstar-.htm
новини, 18 березня 2013

Тисячі кіровоградців користуються мобільним інтернетом від «Київстар»

У 4-му кварталі 2012 року мобільним інтернетом скористалося понад 11 мільйонів абонентів «Київстар». Обсяг інтернет-трафіку в мобільній мережі виріс більш ніж на чверть за рік. 

Мобільний інтернет — одна з найбільш затребуваних послуг, яка стрімко набирає популярність серед клієнтів «Київстар». У 4-му кварталі 2012 року нею користувалося 11 млн 180 тис. клієнтів— це на 2,6% більше, ніж у попередньому кварталі.

У 4-му кварталі користувачі мобільного інтернету «завантажили» 1 310 ТБ трафіку, що на 19% більше, ніж у попередньому кварталі. А кількість завантаженого та переданого дата-трафіку в мобільній мережі «Київстар» за весь 2012 рік сягнула 4713 ТБ — це на 26% більше, ніж у 2011 році.

Таке зростання споживання мобільного інтернету стало можливим завдяки пакетним пропозиціям «Київстар». У 2012 році були збільшені вдвічі обсяги нетарифікованих мегабайтів трафіку в тарифах «Пошук», «Спілкування», «Розваги», «Безлімітний Інтернет». Особливої популярності набула послуга «Інтернет без меж» — безлімітне користування інтернетом за 1 гривню на день — нею скористалося понад мільйон абонентів. Для комфорту клієнтів «Київстар» запропонував послугу «Інтернет СІМ-пара», яка дозволяє одночасно користуватися мобільним телефоном та пристроєм доступу в інтернет з єдиного абонентського номера та рахунку.

«На сьогодні інтернет-спільнота «Київстар» наблизилася до 12 мільйонів. Це користувачі мобільного та фіксованого інтернету нашої компанії. Ми надаємо послуги проводового та безпроводового доступу у Всесвітню Мережу найбільшій кількості жителів України, — коментує Віталій Ворожбит, директор з розвитку, в. о. директора з маркетингу «Київстар». — Нажаль, можливості для зростання інтернет-спільноти в Україні обмежені через відсутність у найкрупніших операторів мобільного зв'язку ліцензій на широкосмуговий мобільний інтернет. У випадку, якщо держава вирішить, нарешті, видати операторам такі ліцензії, в Україні кількість користувачів мобільного інтернету може збільшитися вдвічі».

Довідка про національного оператора телекомунікацій «Київстар»: «Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку, один з найкращих брендів в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес». «Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет») функціонує у 138 містах України. «Київстар» є українською бізнес-одиницею VimpelCom Ltd. – глобальної телекомунікаційної групи, яка працює на ринках країн Європи, Азії та Африки. www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua, www.vimpelcom.com

3612Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: