Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 березня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/03/04/shans-dlja-molodi-seminar-na-temu-vlada-bagatstvo-znannja-.htm
новини, 4 березня 2013

Шанс для молоді - семінар на тему "Влада. Багатство. Знання."

Молодіжна ініціатива «3С»: Спільнота Свідомого Спілкування» оголошує про проведення першого семінару на тему «Влада. Багатство. Знання».

3С-семінари «Влада. Багатство. Знання» відбуватимуться за безпосередньої участі та підтримки випускників семінарів «Відповідальне лідерство» програми Аспен-Україна, учасниками якої з 2006 року стали вже понад 150 лідерів з більш ніж 25 міст України – успішних бізнесменів і громадських діячів, відомих журналістів і політиків, визнаних митців, сучасних топ-менеджерів.

Основна мета 3С-семінарів – допомогти молодим людям краще зрозуміти побудову сучасного світу і ціннісно-орієнтований тип лідерства, осмислити власні життєві принципи та цілі крізь призму цінностей, що лежать у їх основі, розвинути навички ведення конструктивної дискусії і розуміння співрозмовника, сприяти формуванню активної життєвої позиції молодої людини щодо життя суспільства, своєї країни і світу в цілому.

 Якщо Вам від 20 до 30 років і Ви бажаєте досягти значних успіхів в своєму житті, якщо Ви прагнете пізнавати світ і постійно розширювати власні горизонти мислення, якщо Ви зацікавлені в нових контактах і можливостях для самовдосконалення і самореалізації – долучайтеся до свідомого спілкування.

Відбір учасників семінарів здійснюється на конкурсній основі компетентним журі, яке складається з випускників, модераторів і організаторів семінарів «Відповідальне лідерство» програми Аспен-Україна. Для того, щоб стати учасником відбору до найближчого 3С-семінару «Влада. Багатство. Знання», що відбудеться з 26 квітня по 3 травня 2013 року, заповніть анкету на сайті http://www.cogito.in.ua Суспільство починається з кожного з нас!

3036Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: