Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 березня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/03/04/pribirati-na-teritorii-oblasti-treba-ne-dva-razi-na-rik-a-todi-koli-vinikae-potreba.htm
новини, 4 березня 2013

Прибирати на території області треба не два рази на рік, а тоді, коли виникає потреба

На цьому наголосив голова облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко під час апаратної наради, що відбулася у понеділок зранку. Губернатор звернув увагу голів районних адміністрації на те, що весна у нас прийшла не тільки за календарем. Потепліло з перших днів березня, але вітер почав носити вулицями і дорогами пил та сміття.

- Ще трохи підніметься температура, і почне з’являтися неприємний сморід від сміттєзвалищ, тому давайте не чекати Великодніх свят чи традиційних суботників. Треба починати прибирати вже зараз! – наголосив очільник області.

Він дав завдання також привести  до ладу дитячі та спортивні майданчики, пообрізати гілля, починати думати про висадку квітів, готуватися до відзначення Дня перемоги, а значить підфарбувати пам’ятники та ремонтувати меморіали, пов’язані із воєнними подіями.

Тут, до речі, область могла б долучитися до акції «Зробимо Україну чистою!», яка  об’єднує людей, що хочуть звільнити парки та вулиці держави від сміття. Це частина всесвітнього руху «Let’s do it world!», що виник п’ять років тому в Естонії, і в якому зараз беруть участь більше 7 000 000 чоловік у 96 країнах світу.

Кожен, хто хоч раз добровільно прибирав парк, вже ніколи не кине навіть недопалок повз урну. Більшість друзів такої людини теж перестануть смітити в її присутності. Так поступово — від людини до людини — країна стає чистішою. Долучитися до прибирання та додати своє місто до  мапи «Зробимо Україну чистою!» може кожен. Реєструйся за лінком. Обравши місце прибирання, ти зможеш 20 квітня отримати інвентар і зробити країну чистішою.

Щоб організувати прибирання в своєму селі або місті, реєструйся у формі на головній сторінці сайту http://letsdoit.org.ua Запроси друзів, колег, знайомих зробити те саме. Поширюй інформацію про акцію в соціальних мережах, засобах інформації, серед сусідів і колег.

Об’єднаймо зусилля — Зробимо Україну чистою!

Контакти: Катерина Бутко, ВГО “Зробимо Україну чистою”, PillarPR
[email protected] телефон: 093-253-62-63 сайт: http://letsdoit.org.ua

3479Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: