Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 березня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/03/03/bizhimo-za-zdorovim-sposobom-zhittja-.htm
новини, 3 березня 2013

Біжимо за здоровим способом життя!

Акція "Пробіжка за тверезий спосіб життя!" відбудеться у Кіровограді 8-го березня. Кожен може долучитися - Оргкомітет пропонує бігти для того, щоб пропагувати тверезий спосіб життя, а також, щоб нагадати дівчатам та молоді, що Восьме березня - це жіноче свято, під час якого не слід вживати алкоголь. Благородна мета, тому ті, хто її поділяє - приходьте 8-го березня о 13.00 на Фортечні вали.

Забіг проходитиме під гаслом «Ти дівчина, ти жінка, ти мати! Восьме березня — не привід бухати». Проводить акцію Кіровоградська обласна молодіжна громадська організація «Пробудження». Забіг проходить у підтримку законопроекту 2062 депутата ВРУ Михайла Головка, за обмеження реклами алкоголю і врегулювання його продажу. Після розминки біля Елисаветинської фортеці учасники пробіжать до площі Кірова, де їх чекатиме музичний супровід, під час якого кожен охочий зможе взяти участь у колективному тренуванні.

На площі Кірова організатори акції дадуть відповіді на всі питання щодо подальшої роботи організації. Вестиметься пропаганда Тверезого Способу Життя і вітання всіх дівчат зі святом. Після тренування на площі пробіжка триватиме до Пам'ятника Ангела, де акція буде офіційно закінчена. У пробіжці можуть взяти участь всі бажаючі, говорить голова КОМГО «Пробудження» Костенко Сергій
3181Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: