Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 лютого 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/02/28/avariina-budivlja-u-tsentri-kirovograda-mozhe-vpasti-na-pishohodiv-ta-vodiiv.htm
новини, 28 лютого 2013

Аварійна будівля у центрі Кіровограда може впасти на пішоходів та водіїв

У центрі Кіровограда - на розі вулиці Декабристів та площі Богдана Хмельницького, - де не тільки розташований Ляльковий театр, але й професійне технічне училище, знаходиться аварійна будівля.


Саме тут, до речі, час від часу проходять всеобласні ярмарки, а на вистави театру приїздять діти з усіх куточків Кіровоградщини. Вони ходять поруч з батьками та поодинці. І не тільки вони, але й вихованці розташованого поруч дитячо-юнацького центру, не кажучи вже про пасажирів десятків автобусів, що паркуються на Богдана Хмельницького.




Частина стіни будинку, за свідченням членів групи «Типовий Кіровоград» у соцмережі "Вконтакте", може ось-ось впасти як на пішоходів, так і на водіїв, котрі зупиняються поруч перед світлофором.



Ще раз скажемо, що через до рогу від будівлі - професійне технічне училище. Молодь - і юнаки, і дівчата, - перебігають через дорогу та нишком смалять цигарки, ховаючись якраз за рогом аварійної будівлі, на східцях.




Після телефонних дзвінків 3-го і 5-го лютого на «Гарячу лінію губернатора» і 7-го лютого на телефон МНС «101» небезпечну ділянку тротуару обгородили червоно-білою стрічкою. Але наступного дня - можете переконатися, подивившись на фото, - ця стрічка була обірвана і пішоходи знову ходять під навислою над тротуаром стіною, а водії - зупиняються на перехресті перед світлофором - якраз під стіною будівлі...

3588Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Vika Talashkevych 7 березня 2013 21:20
0
Оказалось, что это здание - в частной собственности. А я помню, что пару лет назад оно было (?!) коммунальным...
Відповісти
Игорь16 березня 2013 18:26
0
Сегодня видел - его огородили зеленым забором обнесли
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: