Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кропивницький Гончаренко центр
Дата: 7 листопада 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2022/11/07/robota-z-travmatichnim-dosvidom-za-dopomogoju-art-terapii.htm
афіша, 7 листопада 2022

Робота з травматичним досвідом за допомогою арт-терапії

Кропивницький Гончаренко центр

Травма ділить життя людини на до і після. Рівень відчуття горя і втрати може бути різним, але не треба нехтувати своїми почуттями, бо вони в будь-якому разі є важливими.  Пам'ятати про це пропонує психологиня Ніна Зяблікова і запрошує на практикум "Робота з травматичним досвідом за допомогою арт - терапії" у суботу, 12 листопада в освітньо-культурному просторі "Гончаренко центр" (початок о 14.00, тривалість - біля півтори години).


Що буде на практикумі? Його учасники та учасниці дізнаються, як знайти та прожити травми, отримають декілька легких технік по роботі з травмою, а також знайдуть саме свої ресурси для проживання своїх почуттів і в майбутньому зможуть знаходити ресурси на кожен день.

Кому практикум буде корисний? Усім людям, які зараз відчувають страх, тривожність, інші негативні емоції. А також тим, хто свої емоції вважає не такими важливими, як емоції інших людей. Хто хоче знаходити сили кожен день рухатись у майбутнє, а не стояти на місці.

Щоб записатися на участь у зустрічі, будь ласка, заповніть анкету - https://cutt.ly/pNJaxHf - і без нагадувань приходьте у вказаний день та час за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку (для орієнтиру - на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер"). Всі освітні програми у Гончаренко центрі, і ця також, безкоштовні!


Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги центр припиняє свою роботу, і ви можете піти в укриття поруч (у готелі "Рейкарц" або на фабрикці "Зорянка") заради вашої безпеки. Дітей (навіть разом із батьками) ми не можемо запрошувати та приймати на заходах у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та нашу політику безпеки. Зверніть на це увагу!


8794Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: