Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Гончаренко Центр Кропивницький
Дата: 9 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2021/07/09/kurs-sekreti-bezpechnogo-bankingu-.htm
афіша, 9 липня 2021

Курс "Секрети безпечного банкінгу"

Гончаренко Центр Кропивницький

Багато людей старшого віку мають складнощі у користуванні сучасними банківськими інструментами. І внаслідок цього рівень їхнього життя погіршується, а самі вони можуть стати жертвами злодіїв та шахраїв.

Тому
Кропивницький Гончаренко центр разом із відділенням Приватбанку у нашому місті започатковує безкоштовний курс із чотирьох занять для людей поважного віку (60+), у рамках якого бажаючі зможуть дізнатися про основи фінансової та банківської безпеки, про те, як користуватися карткою та онлайн сервізами, як поповнити свій телефон і сплатити за комуналку, як користуватися банкоматом і терміналом.

Заняття для групи із двадцяти осіб проходитимуть по середам, з 15.00 до 17.00 у приміщенні Гончаренко центру: вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх. Вестиме курс спеціалістка Приватбанку –
Анжела Дзинзюра. Перше заняття відбудеться 4-го серпня. Кожне заняття триватиме біля 1,5-2 години.

Щоб взяти участь у заході, будь ласка, заповніть анкету: https://cutt.ly/ImRo5Xn І чекайте на телефонний дзвінок та запрошення від адміністраторки центру напередодні (1-3 серпня). Запишіть собі номер робочого телефону Кропивницького Гончаренко центру: 050-884-97-16 (адміністраторка –Жанна Січкарь).

З огляду на карантин та обмежену кількість місць, ми запросимо на курс тільки 20 осіб. Тож, реєструйтеся чимшвидше! Або запишіть на цей курс своїх рідних, батьків, бабусю чи дідуся. І нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні!

2236Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: