Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: espreso.tv
Дата: 1 червня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2022/06/01/vid-pochatku-vtorgnennja-rosii-ukraintsi-otrimali-desjatki-tisjach-odinits-avtomatichnoi-zbroi-nardep-danutsa.htm
політика, 1 червня 2022

Від початку вторгнення Росії українці отримали десятки тисяч одиниць автоматичної зброї, - нардеп Дануца

espreso.tv


Народний депутат України, член комітету ВР України з питань правоохоронної діяльності Олександр Дануца повідомив, що від початку повномасштабного вторгнення Росії до України українцям легально було видано десятки тисяч одиниць автоматичної зброї.


Про це він розповів в етері телеканалі "Еспресо".


"За неофіційними даними до повномасштабного вторгнення Росії в Україну понад 200 тис. вогнепальної нарізної зброї знаходилось в нелегальному користуванні на території нашої країни. Сьогодні ця цифра значно збільшилась. Вся зброя, яка знаходиться в нелегальному користуванні є незаконною і повинна бути вилучена, а ті хто її зберігав мають понести покарання", - розповів Дануца.


Нардеп також додав, що від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну українцям легально було роздано декілька тисяч одиниць автоматичної зброї.


"За моїми даними, від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну українцям легально було роздано десятки тисяч одиниць автоматичної зброї. Зброя видавалась під контролем відповідних органів для захисту держави від російських окупантів. Зараз МВС України проводить роботу по вилученню цієї зброї. Сьогодні велика частина тої зброї повернена у відповідні місця збереження", - додав Дануца.


espreso.tv

5637Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: