Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Центральна міська бібліотека для дітей
Дата: 26 березня, 17:02
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2024/03/26/startuvav-vseukrainskii-tizhden-ditjachogo-chitannja.htm
культура, 26 березня, 17:02

Стартував Всеукраїнський тиждень дитячого читання

Центральна міська бібліотека для дітей


В Центральній міській бібліотеці для дітей стартував Всеукраїнський тиждень дитячого читання «ЧИТАЦЬКА РОДИНА ЄДНАЄТЬСЯ ЗАРАДИ ВІЛЬНОЇ КРАЇНИ».


У перший день Тижня бібліотекарі організували захоплюючий книжковий let'splay "У книжковому дивосвіті виростають творчі діти".Свято зібрало і дорослих і малих. Але саме діти були справжніми зірками цієї події. Вони не просто читали книги,  а й вигадували історії,  імпровізували, театралізували. В кожному кроці проступала безмежна фантазія і любов до книги.


Юні актори  КнигоТеатру вийшли до глядачів звиставою «Дружба це найбільший скарб».На сцені розгорнулася неймовірна історія про пригоди героїв книг. Кожен персонаж, кожна пригода принесли глядачам море позитиву та мудрості.


Не можна було стримати емоцій  і під звучання сучасних українських хітів.Діти декламували вірші, співали, танцювали. Їхня неймовірна енергія та  креативність просто вибухали, перетворюючи прості танцювальні рухи в справжнє шоу.


Книжковийlet'splay став чудовим  прикладом того, як книги можуть об'єднати читацьку родину книгозбірні,  перетворивши звичайний день у незабутню пригоду. 


Тиждень триває. Читачів чекають різноманітні несподіванки та приємні сюрпризи.


594Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: