Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 7 листопада 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2023/11/07/-kriz-vigorjannja-.htm
культура, 7 листопада 2023

«Крізь вигоряння»


8 листопада о 15.30 в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Є. Маланюка відбудеться презентація першої книги «Крізь вигоряння» Лєни Корсак, уродженки Кропивницького, яка зараз мешкає у Польщі. Цей роман присвячений проблемі професійного вигоряння. 


Книга «Крізь вигоряння» написана Лєною Корсак із думкою про реальних людей, які відчувають психологічне вигорання. Вивчивши багато матеріалу з цієї теми, авторка змогла втілити власний досвід у художню форму роману. Змінивши в житті багато професій в Україні та Польщі, письменниця часто бачила поруч людей, які у професійному плані відчували вигоряння. Бажаючи допомогти, Лєна Корсак написала роман, який познайомить читача з різними стадіями вигоряння та невигаданими історіями у художній формі. 


У романі група людей різних професій бере участь у проєкті з дослідження феномену вигоряння. Психолог із новаторським підходом допомагає кожному побачити свій шлях і докласти зусиль, щоб повернутися до нормального життя.


У рамках презентації Лєна Корсак познайомить присутніх зі своєю новою книгою та історією її написання. Також за допомогою спеціального тесту кожен присутній на зустрічі зможе пройти тест на вигоряння, послухати уривки книги, які зачитає авторка та насолодитися теплою дружньою атмосферою. Можливо, саме ця практична та захоплююча книга допоможе комусь подолати трясовину вигоряння.


Презентація відбуватиметься одразу в двох форматах: офлайн та онлайн. Взяти участь у презентації книги онлайн можнанаплатформіпрограмиZoom. Для цього достатньо перейти запосиланням:https://us04web.zoom.us/j/73711379149?pwd=NZZ8IqbABX0X15ZxikbQaadNj9ITbm.1


Ідентификатор конференції: 737 1137 9149

 

код доступу: 12345


Довідка: Лєна Корсак (Корсакова) народилася у Кропивницькому. У вісім років вона написала своє перше оповідання. Впродовж  усього життя авторка писала прозу в різних жанрах та стилях. Серед них: притчі для дорослих, оповідання, есе, повісті та роман «Крізь вигоряння». Авторка змінила багато різних професій, працювала на виробництві, в офісі, у мережевому маркетингу, обіймала керівні посади і спробувала себе в ролі підлеглої.


Останні дев'ять років авторка живе у Варшаві. Як багатогранна особистість, вона небайдужа до психології та проблем, які виникають у спілкування між людьми. Книга «Крізь вигоряння» – її перший роман. Історія, описана у книзі, могла б відбутися у реальному житті, як і те, що герої роману живуть серед нас.


Наша адреса: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Є. Маланюка, вул. Володимира Панченка 6/15. 


За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном: 0954712767 Букач Тетяна 


505Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: