Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Бібліотека №1
Дата: 27 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/05/27/dlja-bezpeki-pishohodiv-flikeri-u-nas-v-nagodi.htm
культура, 27 травня 2021

Для безпеки пішоходів – флікери у нас в нагоді

Бібліотека №1


В рамках Шостого Глобального тижня безпеки дорожнього руху бібліотека-філія № 1 перетворилася на майстерню з виготовлення світловідбивних флікерів. 


Наші читачі молодшого шкільного віку дізналися,зокрема, про принцип функціонування флікерів у темну пору доби. Так, флікер на пішоході дає змогу побачити людину на відстані близько 140 метрів. А коли автомобіль рухається вночі дорогою з увімкненим дальнім світлом, людина з флікером помітна аж за 400 метрів. Також наші відвідувачі мали змогу виготовити флікери власними руками. І хоча ця робота не з легких, їхньому задоволенню не було меж, бо вони добре впоралися з цим завданням! 


Бібліотека працює в рамках проєкту #АмбасадориБезпеки, що втілюється за підтримки Канадсько-українського проєкту розвитку поліції (CUPDP) коштом уряду Канади через Міністерство закордонних справ Канади +у партнерстві з Агенцією сталого розвитку "Хмарочос" та Управлінням патрульної поліції у Кіровоградській області.


1438Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: