Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Яніна Ликова, методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ
Дата: 27 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2016/05/27/ansambl-chas-pik-kraschii-u-kraini-ditinstva-.htm
культура, 27 травня 2016

Ансамбль “Час Пік”кращий у “Країні дитинства”

Яніна Ликова, методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ


21-22 травня 2016 року народний художній колектив ансамбль сучасної хореографії “Час Пік” (художній керівник – Відмінник освіти України І. Мурована, керівник – О. Чернова) Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості завітав до гостинного міста Дніпропетровська. У рамкахІІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості “Яскрава країна дитинства – 2016” відбувся конкурс у двох номінаціях, “Час Пік” взяв участь у профільній – “Сучасна хореографія. Ансамблі”. 


На одній сцені змагались хореографічні колективи з міст Дніпропетровська, Запоріжжя, Кіровограду, Кривого Рогу, Миколаєва та Павлограда. Виступи дітей оцінювало компетентне журі, яке очолював голова журі – Вадим Сабодаш, викладач Київської муніципальної академії танцю ім. С. Лифаря, завідувач кафедри народної хореографії Європейського Університету. 


За динамічність, емоційність та оригінальність хореографічнихкомпозиційансамбль “Час Пік” отримав найвищі оцінки серед решти учасників та нагороджений Дипломом лауреата ІІ ступеня. Кожен учасник колективу  отримав на згадку приємний подарунок та солодощі. Варто зауважити, що згідно одноголосного рішення суддів, Гран-прі номінації та перше місце було вирішено нікому не присуджувати.


Приємними відгуками та високою оцінкою була відзначена робота Ірини Мурованої, у якості художнього керівника ансамблю сучасної хореографії “Час Пік”. За високі професійні досягнення, сумлінну працю і вагомий внесок у розвиток дитячої творчості Ірину Володимирівну також нагородили подякою від оргкомітету фестивалю.


Гарний настрій та приємні враження юні таланти закріпили підчас насиченої екскурсії мальовничими вулицями та визначними місцями Дніпропетровська.









3618Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: