Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Бібліотека 21
Дата: 21 лютого, 15:38
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2024/02/21/trivozhnii-rjukzachok-dlja-ditini-scho-potribno-v-nogo-poklasti-.htm
суспільство, 21 лютого, 15:38

Тривожний рюкзачок для дитини? Що потрібно в нього покласти?

Бібліотека 21


В нинішніх умовах військового стану важливо бути готовим до будь-яких несподіванок. Тому кожному необхідно мати рятівний рюкзачок в якому буде все необхідне. Такий наплічник сьогодні складали читачі бібліотеки-філії для дітей №21 разом з лейтенантом патрульної поліції Антоном Левандовським під час уроку безпеки «Рятівний рюкзачок».


Що саме повинно бути в такому наплічнику?   


За рекомендаціями Національної поліції України у тривожному рюкзаку школяра завжди має бути:  пляшка питної води;поживні батончики або снеки (злакові батончики чи сухофрукти); записка, у якій вказані ПІБ дитини, контактні дані батьків та найближчих родичів (імена, телефони, адреси);телефон та заряджений пристрій; індивідуальний набір ліків; комплект змінної білизни та одягу;  засоби гігієни; ліхтарик ; свисток; улюблена іграшка (це допоможе дитині заспокоїтися в укритті). Щоб його було зручно носити, він повинен мати ортопедичну спинку.


Звичайно, забезпечити дитину евакуаційним рюкзаком доведеться батькам, але діти повинні чітко знати  вміст наплічника і, при потребі , допомогти батькам його сформувати. Тривожний рюкзачок не є дорогим, але може стати критично важливим у надзвичайній ситуації.


Захід проведено спільно з Балашівською гімназією.


334Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: