Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 10 листопада 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2023/11/10/peredai-dobro-po-kolu.htm
суспільство, 10 листопада 2023

Передай добро по колу


Приводом для  заходу «Передай добро по колу» у бібліотеці-філії для дітей №12 МЦБС міста Кропивницького  став Всесвітній день Доброти. 


Дуже доброю традицією для багатьох країн стало щорічне святкування 13 листопада Всесвітнього дня Доброти. Це є одним із самих добрих і світлих свят. Відзначати його простіше за будь-яких інших – варто лише зробити хоча б найменшу, але добру справу. 


До бібліотеки завітали учні школи «Вікторія-П», щоб розповісти про гарні вчинки, які вони робили для людей і тварин. Діти по черзі говорили своє ім’я і називали добру справу, яку вони зробили нещодавно. 



Наприкінці заходу хлопчики і дівчатка звернулися один до одного  з щирими побажаннями, нагадуючи Правила доброти:  допомагай слабким, маленьким, хворим , жалій інших, не заздри,  бережи природу та охороняй її, шануй працю інших людей, допомагай у біді, не будь жадібним, люби своїх близьких.


Бібліотекарі познайомили дітей з цікавими книгами з даної теми та із старовинними матеріалами, які подарували  наші читачі в народознавчу світлицю


932Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: