Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградський обласний центр зайнятості
Дата: 28 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/07/28/scho-robiti-robotodavtsju-abi-maksimalno-operativno-znaiti-potribnogo-spetsialista-.htm
суспільство, 28 липня 2021

Що робити роботодавцю, аби максимально оперативно знайти потрібного спеціаліста?

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Що робити роботодавцю, аби максимально оперативно знайти потрібного спеціаліста? Правильно, звернутися до рекрутера служби зайнятості!


Служба зайнятості гарантує: у співпраці з фахівцями-рекрутерами роботодавець без зайвих клопотів, безкоштовно і максимально швидко знайде собі кваліфікованого працівника.


Такі спеціалісти є у кожному центрі зайнятості. Вони знайдуть претендента на робоче місце не лише у базі даних офіційно зареєстрованих безробітних, а й серед іншого незайнятого населення на відкритому ринку.


Ще одна перевага: роботодавцю не потрібно витрачати час на відбір кандидатів із великої кількості охочих, адже попередню співбесіду рекрутери проведуть самі.


За вашим бажанням служба зайнятості організує скайп-співбесіду з потенційними кандидатами на посаду. Швидко й зручно, чи не так?


До того ж фахівці служби зайнятості постійно формують базу клієнтів - шукачів роботи, і як тільки з’являється бажана вакансія, обов’язково повідомляють про неї претендента.


Чекаємо вас у будь-якому центрі зайнятості, зручному для вашого відвідування.



966Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: