Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградський обласний центр зайнятості
Дата: 26 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/02/26/ljutii-2021-jakih-fahivtsiv-shukajut-robotodavtsi-ukraini-.htm
суспільство, 26 лютого 2021

Лютий-2021. Яких фахівців шукають роботодавці України?

Кіровоградський обласний центр зайнятості


З початку 2021 року кількість вакансій, заявлених роботодавцями до Державної служби зайнятості, становила понад 133 тис. одиниць.


Які ж професії були найпопулярнішими у січні-лютому 2021?


Найчастіше роботодавці шукали кваліфікованих робітників з інструментом - швачок, електромонтерів, електрогазозварників, слюсарів-ремонтників, слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів, монтерів колії, слюсарів аварійно-відбудовних робіт, пекарів та мулярів. 


Також популярними  на ринку праці є вакансії для робітників з обслуговування. експлуатації та устаткування машин –  водіїв, (водіїв тролейбуса та трамвая), трактористів, токарів, операторів заправних станцій, операторів (машиністів) котельної, машиністів екскаватора, водіїв навантажувача, машиністів крана, дорожніх робітників. 


Незмінним є попит на професіоналів – учителів та вихователів, провізорів, інспекторів та  інженерів, економістів, лікарів,  музичних керівників та психологів.


До топ 5 запитів від роботодавців належать також пропозиції для працівників сфери торгівлі та послуг - продавців, кухарів, охоронників, перукарів, офіціантів, а також - для некваліфікованих працівників. Йдеться про кур’єрів, підсобних робітників, вантажників, кухонних робітників, прибиральників та двірників. 


Нагадуємо, усі вакансії – на сайті служби за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy

 

Пропозиції оновлюються щодня. 



1189Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: