Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 квітня, 11:29
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/26/u-kropivnitskomu-vshanuvali-pam-jat-zhertv-chornobilskoi-katastrofi-foto-.htm
новини, 26 квітня, 11:29

У Кропивницькому вшанували пам'ять жертв Чорнобильської катастрофи (ФОТО)


Сьогодні минає 38 років з того дня, коли світ став свідком найбільшої техногенної катастрофи 20-го століття - Чорнобильської аварії. 


Начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович, керівництво правоохоронних та військових структур, представники громадських організацій, ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС поклали квіти до пам’ятника «Жертвам Чорнобиля». 


Великий внесок у ліквідацію наслідків аварії на ЧАЕС зробили тисячі українців - ліквідаторів, які зіштовхнулися з неймовірною небезпекою, демонструючи свою відданість і сміливість. 


На жаль, енергетика досі залишається об’єктом маніпуляцій російських загарбників. Не полишаючи спроб за будь-яку ціну підкорити Україну, очільники московського режиму перманентно погрожують застосуванням ядерної зброї.


Ми ніколи не забудемо тих, то віддав своє життя в боротьбі з радіацією, долаючи наслідки аварії. І шануємо героїзм і відданість справі тих, хто не допустив повторення катастрофи. 


Разом ми сильні! Слава Україні!

https://t.me/kirovohradskaODA/19063

       

808Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: