Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 17 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/02/17/gubernator-kirovogradschini-poprosiv-batkiv-kontroljuvati-ditei-v-sotsmerezhah.htm
суспільство, 17 лютого 2021

Через загибель школярки губернатор Кіровоградщини попросив батьків контролювати дітей в соцмережах


Трагедія сучасності: в місті Боярка Фастівського району дві семикласниці отруїлися медичним препаратом "Дротаверин". Дівчата подивилися відео в одній із популярних соціальних мереж з закликом спробувати медичний препарат і кожна вжили по 40 таблеток прямо в приміщені школи. Одна з них померла. Про це повідомляли вочра ЗМІ.


Сьогодні голова Кіровоградської ОДА Андрій Назаренко на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук повідомив: 


"Прошу репостів. Учора прочитав новину про трагедію у Боярці як дві дитини, дві дівчинки 12 і 13 років випили по 40 таблеток препарату від судом і одна загинула. Правоохоронці припускають, біда сталася через відео у соцмережі з закликом спробувати і подивитися, що буде далі.


Я сам батько. Для мене це шок! Моєму синові Івану ще немає п’яти років. Але діти зараз такі, що не вміючи навіть ходити, вони вже впевнено користуються гаджетами...


Дорогі батьки! Я вас дуже прошу, звертайте увагу на той контент, який приваблює ваших дітей. Пояснюйте малим, що віртуальні розваги можуть мати небезпечні, а часом і невідворотні наслідки в реальному житті!


Сьогодні звернувся до керівника нашого обласного департаменту освіти Ельзи Лещенко з пропозицією, щоб у школах Кіровоградщини системно проводили тематичні уроки з безпеки в інтернеті".


1607Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: