Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/02/17/nebezpechni-internet-igri-kontroljuite-scho-divljatsja-vashi-diti-v-sotsmerezhah.htm
новини, 17 лютого 2021

Небезпечні інтернет-ігри: контролюйте, що дивляться ваші діти в соцмережах


В місті Боярка Фастівського району дві семикласниці отруїлися медичним препаратом "Дротаверин".


Джерело: поліція Київщини, пише "Українська правда". 


Деталі: Попередньо встановлено, що дівчата подивилися відео в одній із популярних соціальних мереж з закликом спробувати медичний препарат. На перерві учениці придбали в аптеці "Дротаверин" та вжили кожна по 40 таблеток в приміщені школи. Дівчат у непритомному стані знайшли однокласниці, які забили на сполох.


Також поліцейські встановили провізорів, які зізналися у тому, що продали лікарський препарат дітям.


Дослівно: "Враховуючи те, що препарат "Дротаверин" є аналогом препарату "НО-ШПА" та відпускається без рецепта, слідчі невідкладно направили листи до Держлікслужби щодо законності продажу лікарських препаратів дітям та до Департаменту охорони здоров’я Київської ОДА  щодо попередження таких порушень у майбутньому".


Передісторія: У місті Боярка, що на Київщині, дві учениці 7 класу отруїлися невідомими речовинами, внаслідок чого одна дитина померла.


Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба припустив, що отруєння 12-річних школярок у Боярці пов’язане "з небезпечними інтернет-іграми".



1149Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: