Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: ТСН
Дата: 12 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/02/12/z-novim-kitaiskim-rokom-scho-prinese-nam-rik-bika.htm
суспільство, 12 лютого 2021

З Новим китайським роком: що принесе нам рік Бика

ТСН


Про те, що нам несе рік Бика, розповідає астропсихологиня Валентина Віттрок.

Свято весни

Новий рік, який ми святкуємо за так званим китайським календарем, на відміну від європейського, святкується не за загальним — григоріанським, а за місячним календарем. Китайський Новий рік збігається з другим — після зимового сонцестояння — молодиком, яке і визначає його «характер». Китайським він називається тому, що його святкування поширене в Азії, звідки він і поширився на весь світ. У Китаї Новий рік, як правило, святкується дуже широко (цього року коронавірус вніс серйозні корективи в цю традицію) і називається Святом весни.


Що нам готує рік Бика

Рік Бика, якщо вірити нинішній небесній ситуації, — так званій карті молодика, матиме низку властивих тільки йому особливостей. У карті молодика ясно видно, що перевага йде в бік ...


... громадськоїго і суспільного життя. Особисті інтереси нам доведеться відсунути якомога далі, вивівши на перший план інтереси суспільства — як в локальному, так і в глобальному, світовому сенсі — загалом. Це час, коли важко буде домогтися чого-небудь поодинці, успіху доможуться тільки ті, хто може — і вміє — працювати в команді.


... боротьби за здоров'я. Такий напрям людського життя актуальний завжди, але в той час, коли в усьому світі вирує коронавірус, це особливо важливо. Можливо, в прийдешньому році людству вдасться взяти його під контроль і врятувати таким чином життя мільйонів людей. На перший план також вийде поширення здорового способу життя, який дозволить зміцнити колективний імунітет і захистити населення Землі від безлічі хвороб.


... потужного творчого потенціалу. На перший план у будь-якій людській діяльності вийде творчий складник. Водночас, торкнеться це не тільки відповідних професій — музикантів, художників, літераторів, акторів і режисерів, а й тих, хто жодним чином з цією галуззю не пов'язаніий. Можливість подивитися на поставлене завдання з креативної точки зору не тільки дозволить знайти правильне рішення, але і зробити справжній витвір мистецтва навіть з простої табуретки.


«Це солодке слово свобода»

У карті молодика також закладена тема вимог свобод і реформ, властивих 24-му градусу Водолія, який ще називають «градусом терплячості і нетерплячості». Ймовірна боротьба за права і свободи людини, екологію та територіальні зміни — може перекроюватися карта світу, на якій будуть зменшуватися або й зовсім зникати одні держави і з'являтися інші, нові, багато хто з них оголосить про свій суверенітет: Продовжиться процедура зміни влади, запущена торік.


Час див

Якщо говорити про знаки зодіаку, то найбільш везучим і успішним в рік Бика виявиться Водолій — саме на ньому сходяться всі щасливі вектори гороскопу. Левів і Скорпіонів очікують захопливі і запаморочливі події, які можуть перевернути їхнє життя догори дриґом — в буквальному сенсі цього слова. Тельцям же доведеться реагувати на події, що відбуваються, із блискавичною швидкістю, що для них — як для повільного і неповороткого знака — матиме певні труднощі. Якщо говорити про прийдешній період в загальному, то на нас чекає час див. Можна — і треба — програмувати своє майбутнє в позитивному ключі, загадувати бажання і очікувати від життя тільки гарного — тоді воно обов'язково збудеться.


ТСН


1410Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: