Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградський обласний центр зайнятості
Дата: 15 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/10/15/jaki-dokumenti-potribni-dlja-reestratsii-u-tsentri-zainjatosti-kolishnomu-viiskovosluzhbovtsju-.htm
суспільство, 15 жовтня 2020

Які документи потрібні для реєстрації у центрі зайнятості колишньому військовослужбовцю?

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Окрім стандартного комплекту документів, серед яких: паспорт, трудова книжка (за наявності), облікова картка платника податків, документи про освіту, звільнені до запасу військовослужбовці пред’являють військовий квиток. 


Учасники бойових дій подають посвідчення учасника бойових дій та копію довідки про безпосередню участь особи в АТО/ООС (забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, або копію довідки про участь особи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони).


Подання таких документів відносить шукачів роботи до числа громадян квотних категорій, що надає їм додаткові гарантії у працевлаштуванні. Зокрема, ця категорія громадян має право на працевлаштування на спеціально заброньовані у роботодавців робочі місця. 


Для призначення допомоги по безробіттю надається довідка про періоди проходження військової служби, що прирівнюються до страхового стажу. 


Інформацію про розмір грошового забезпечення центр зайнятості отримує з відповідного державного реєстру.



1441Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: