Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Наталія Бондаренко, провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського облас
Дата: 12 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/10/12/adaptatsija-do-mirnogo-zhittja-sluzhba-zainjatosti-uchasnikam-ato-oos.htm
суспільство, 12 жовтня 2020

Адаптація до мирного життя: служба зайнятості – учасникам АТО/ООС

Наталія Бондаренко, провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського облас


Днями, з метою допомоги колишнім військовослужбовцям у адаптації до мирного життя та сучасного ринку праці, інформування про актуальні вакансії Знам’янського району та міста Знам’янки, а також ознайомлення з послугами служби зайнятості, її новими можливостями та сервісами, у приміщені Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості відбувся інформаційний семінар для військовослужбовців та учасників АТО/ООС.


Під час проведення заходу, провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Наталія Бондаренко ознайомила учасників заходу з освітніми платформами, на яких можна пройти навчальні курси та підвищити рівень власної компетентності за різними напрямками. Зокрема, фахівчиня акцентувала увагу безробітних на можливості безкоштовного доступу, під час карантину, до освітніх програм міжнародної платформи Coursera та розповіла про умови навчання на ній.


Також під час семінару була надана інформація про актуальні вакансії, висвітлені основні етапи підготовки та написання резюме, обговорювалися переваги для безробітних участі у громадських роботах та роботах тимчасового характеру.


Учасники семінару обмінювалися набутим життєвим досвідом, отримували відповіді на хвилюючі питання та активно брали участь у обговоренні шляхів працевлаштування.


«Для учасників антитерористичної операції, які повернулися до мирного життя, робота – це не тільки матеріальна підтримка, а й дієвий спосіб соціальної адаптації та психологічної реабілітації. Це добре розуміють фахівці служби зайнятості та прагнуть якнайшвидше допомогти працевлаштуватися нашим захисникам і на цьому шляху гарантують індивідуальний підхід та психологічну підтримку», –повідомила наостанок Н. Бондаренко. 


    

                                                                                                 


1214Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: