Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Наталя Хандусенко, eti.kr.ua
Дата: 10 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2019/12/10/naigarnisha-studentka-kirovogradschini-navchaetsja-v-eti-im-r-elvorti.htm
суспільство, 10 грудня 2019

Найгарніша студентка Кіровоградщини навчається в ЕТІ ім. Р. Ельворті

Наталя Хандусенко, eti.kr.ua


Найгарніша студентка Кіровоградщини навчається в ЕТІ ім. Р. Ельворті


Розумна красуня – це про СтудМіс – Кіровоградщина 2019 Поліну Волченкову, студентку І курсу Економіко-технологічного інституту імені Роберта Ельворті. Через два місяці їй виповниться вісімнадцять, а вона вже переможниця конкурсу краси, заступниця голови Студентського парламенту, займається в школі моделей і театральній студії.



Поліна пішла по стопах свого батька, який свого часу навчався в цьому ж інституті, але тоді цей заклад називався Кіровоградський інститут комерції. Дівчину завжди цікавила сфера економічної діяльності, але крім цього, у неї багато захоплень. 


У Кропивницькому здійснилася давня мрія Поліни – навчатися в школі моделей



З дитинства Поліна мала модельну зовнішність, тому її часто дражнили «моделлю». Спочатку це дратувало, а потім почала замислюватися серйозно. Були спроби займатися в школі моделей у рідному місті Олександрія, але не склалося.


«З початком навчання у Кропивницькому, я написала в різні модельні агенції міста. В першій, куди мене запросили, не сподобалося, - розповідає Поліна, - потім отримала позитивну відповідь від школи моделей і естетичного виховання «Mix Models». Дуже зраділа, тому що давно спостерігала за їх діяльністю в соцмережах. Приємно, що керівниця Олена Рудковська побачила в мені потенціал».


- Поліно, що тобі дає навчання в модельній агенції?


- Допомагає розвивати впевненість у собі, а також це перспективно. Мені вже пропонували контракт на три місяці в Індії, але я відмовилася через навчання. Вважаю, що освіта важливіша. У модельній школі ми вивчаємо сценічну пластику, фотопозування, стилістику, основи візажу, акторську майстерність, дієтологію, закони fashion-бізнесу. Заняття проходять два рази на тиждень, але зараз частіше: готуємося до Fashion Show, присвячене п’ятій річниці заснування школи.


22 листопада 2019 року Поліна Волченкова перемогла в конкурсі «СтудМіс Україна – Кіровоградщина 2019». Взяти участь в ньому запропонувала саме Олена Рудковська.



- Відчувала страх перед конкурсом?

- Скоріше «ні», ніж «так». Протягом тижня до початку конкурсу було дуже не просто, але замість страху, в мені зростала впевненість. Це був гарний життєвий досвід.


- Ти пам’ятаєш свої відчуття, коли зробила перший крок на сцену?

- Я не хвилювалася, з дитинства люблю виступати на сцені. Але коли виходила, загубила черевичок. Це був перший вихід-дефіле, який є важливим, тому що справляє перше враження на журі та глядачів. Вважаю, те, що я не розгубилася, а деякі члени журі зовсім не помітили цього, відіграло ключову роль в моїй перемозі.


- Ти бачиш своє майбутнє, пов’язане з модельним бізнесом чи з маркетингом?

- Поки що я не замислювалася над цим. Але знаю точно, вища освіта потрібна, навіть для моделі. Не виключаю такої можливості, поєднувати ці дві професії, наприклад, маркетинг у fashion-бізнесі.


Чим ще займаєшся, крім навчання в інституті та модельній школі?

- Відвідую театральну студію, яка діє на базі нашого інституту. Зараз готуємо постановку до Дня відкритих дверей, який незабаром відбудеться в нашому закладі. У театральній студії ми вивчаємо техніку сценічної мови, постановку голосу. Вміти гарно говорити – це важлива навичка як для маркетолога, так і для моделі. Люблю читати. Найулюбленіший жанр літератури – це психологічні романи. Не шкодую грошей на книги і не визнаю електронні. З останніх, що мене вразила, це «Таємнича історія Біллі Мілліган» Деніела Кіза. На жаль, читаю лише на вихідних, не вистає часу.


Поліна Волченкова представлятиме Кіровоградську область на Всеукраїнському конкурсі «СтудМіс України». Бажаємо їй перемоги!


eti.kr.ua


1743Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: