Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: ГО "Глобальний погляд", фото - Анастасія Мірошниченко
Дата: 25 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2019/11/25/dvi-maisterni-provela-viktorija-talashkevich-u-hersoni.htm
суспільство, 25 листопада 2019

Дві майстерні провела Вікторія Талашкевич у Херсоні

ГО "Глобальний погляд", фото - Анастасія Мірошниченко

У місті Херсон діє цікавий проект під назвою «Фабрика проектів». У його рамках відбуваються майстерні від цікавих спікерів та спікерок, і на минулих вихідних громадська організація "Глобальний погляд" запросила із Кропивницького Вікторію Талашкевич, координаторку громадської організації "Прес-клуб реформ", яка розповіла, як писати проєкти і отримувати гранти, а також як робити PR для соціальних проєктів.

Майстерні відбулися у теплій, доброзичливій атмосфері і кілька годин вихідного дня промайнули непомітно, а понад два десятки учасників та учасниць не тільки перезнайомилися між собою і отримали знання, але й продукували цікаві слогани для соціальних проектів та значущі ідеї для проектів задля змін у Херсоні на краще.

 Як завше у навчанні з Вікторією, «фабрикантам» було не тільки корисно, а й цікаво. Бо чи знайшовся б хоч хтось, кого б не зачепили «шкідливі» поради тренера? Усім відомо, що заборонений плід солодкий.

От і довелося «фабрикантам» усвідомити як НЕ треба робити, щоб таки отримати грант, що люблять і чого НЕ люблять донори, як перевірити мету свого проєкту за методою «КОНЕЦ» (весела назва).


«Фабриканти» отримали також дієві настанови і про PR соціальних проєктів. Наприклад, що іноді краще виразити ціле речення або й розповідь одним словом (а слова які обрали – встань-ка, посіпаки, біцикль); чому корисно вміти підбирати асоціації до гасел, висловлювань і промов; і що важливіше – те, що ми говоримо чи те, як ми говоримо?

 
- Ми вкотре вдячні Вікторія Талашкевич за професіоналізм, дружбу, підтримку і щирість, - говорить керівниця ГО "Глобальний Погляд" Людмила Абсава. І нагадує, що проєкт реалізується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.


1427Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: