Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Відділ організаційної роботи та архівної справи Кіровградського обласного центру зайнятості
Дата: 9 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2019/10/09/z-jakimi-pitannjami-zvertalisja-do-tsentriv-zainjatosti-kirovogradschini-gromadjani-.htm
суспільство, 9 жовтня 2019

З якими питаннями зверталися до центрів зайнятості Кіровоградщини громадяни?

Відділ організаційної роботи та архівної справи Кіровградського обласного центру зайнятості


З метою забезпечення реалізації права кожного на доступ до публічної інформації, прозорості та відкритості своєї діяльності, обласним, міськрайонними центрами зайнятості та філіями Кіровоградського обласного центру зайнятості здійснюється розгляд документів, що надійшли з проханням надати публічну інформацію із посиланням на Закон України «Про доступ до публічної інформації».


Зокрема, упродовж січня-вересня 2019 року до обласної служби зайнятості надійшло 16 запитів. Запитувачів, які звернулися, цікавила інформація, зокрема, щодо реєстрації в службі зайнятості, чисельності громадян, які перебувають на обліку в обласній службі зайнятості, а також про заплановане вивільнення працівників у зв’язку зі змінами в організації виробництва та праці.  


Усі отримані запити розглянуті, вдповіді на них надано запитувачам згідно з вимогами Закону України «Про доступ до публічної інформації».



1783Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: