Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 23 червня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/06/23/u-znam-janskomu-raioni-rjatuvalniki-pilnujut-bezpeku-vidpochivalnikiv-bilja-vodoim.htm
суспільство, 23 червня 2017

У Знам’янському районі рятувальники пильнують безпеку відпочивальників біля водойм


Обираючи влітку місце для відпочинку, багато людей віддають перевагу воді: можна позасмагати, покупатися або порибалити. Однак, якщо не дбати про безпеку, такий відпочинок може обернутись на трагедію. Доказом тому є статистика Служби порятунку, згідно з якою від початку травня на водоймах області загинули семеро осіб. Найпоширенішою причиною нещасних випадків є необережне поводження на воді – недотримання громадянами елементарних правил безпеки, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Попереду ще багато теплих і сонячних днів, тому рятувальники активізували роботу щодо попередження загибелі громадян на воді. Зокрема особлива увага приділяється проведенню роз’яснювальної роботи безпосередньо у місцях масового відпочинку біля водойм. Під час спілкування з відпочивальниками рятувальники роздають листівки з правилами безпеки, радять, що треба робити у разі нещасного випадку на воді та розказують, як допомогти людині у разі притоплення. 


22 червня співробітники Управління ДСНС в області та Знам’янського райвідділу навчали правилам безпеки на воді громадян, які саме відпочивали біля ставків у селі Петровому Знам’янського району. Працівники Служби «101» наголосили, наскільки важливо не ігнорувати правила безпеки й особливу увагу під час такого відпочинку приділяти дітям. Впевнені, що люди дослухалися до порад рятувальників, адже цінують власне життя та розуміють, чим може загрожувати необдуманий вчинок на воді. 


       



2455Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: