Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Відділ організації професійного навчання обласного центру зайнятості
Дата: 10 квітня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/04/10/profesijam-na-jaki-zavzhdi-e-popit-na-kirovogradschini-navchit-sluzhba-zainjatosti.htm
суспільство, 10 квітня 2017

Професіям, на які завжди є попит на Кіровоградщині, навчить служба зайнятості

Відділ організації професійного навчання обласного центру зайнятості


Сьогодні професія продавця продовольчих товарів одна з численних професій, попит на яку постійно зростає. Нинішній робітник торгівлі повинен бути висококваліфікованим спеціалістом із товарознавства. Тому питання професійної підготовки працівників торгівлі набувають особливої актуальності.


З 27 квітня 2017 року у Львівському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочнеться навчання за професією «Продавець продовольчих товарів». Протягом 4,7 місяців слухачі курсів вивчатимуть товарознавство продовольчих товарів, техніку торгівельних розрахунків, психологію і етику ділових відносин, основи бухгалтерського обліку. Відповідно до програми навчання відведено час й на вивчення загально-технічних дисциплін: інформаційні технології, основи галузевої економіки і підприємства, основи правових знань. Свої теоретичні знання слухачі матимуть можливість закріпити під час професійно-практичної підготовки, яку майбутні продавці проходять в магазинах області.


Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Більш детальну інформацію про можливість пройти відповідне навчання можна дізнатися в центрі зайнятості за місцем проживання.



2136Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: