Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 3 квітня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/04/03/vidbulasja-finalna-duel-intelektualnoi-gri-scho-de-koli-m-znam-janka-.htm
суспільство, 3 квітня 2017

Відбулася фінальна дуель інтелектуальної гри "Що? Де? Коли? м.Знам’янка"


Без перебільшення фінальна дуель інтелектуальної гри "Що? Де? Коли? м.Знам’янка", організована Знам’янським осередком ВМГО «ФРІ» (гол. Крістіна Зайченко), яка відбулася у ресторанно-розважальному комплексі "Ti Amo", стала по-справжньому незабутньою для учасників та глядачів. За головний приз гри у фіналі змагалися команди: "Під Гербалайфом" (капітан Сергій Бугайов та "Інсайд" (капітан Лілія Зосімова.


На початку гри всі присутні мали змогу насолодитися незвичайною відеопрезентацією спогадів про те, як розпочиналася та проходила інтелектуальна гра "Що? Де? Коли? м.Знам’янка", яку для перегляду підготував Микола Свириденко. 


Кожна з команд показала вражаючу гру. Команда "Під Гербалайфом», яка вразила глядачів своєю впевненою грою під час півфіналу і першою сьогодні сіла за ігровий стіл, спочатку набрала справді шалених обертів, але в середині гри втратила темп і у підсумку не змогла здолати глядачів, програвши їм з рахунком 3:6. 


Наступною за ігровий стіл була запрошена команда "Інсайд", яка вже запам’яталася глядачам своєю згуртованою командною грою. І хоч початок гри теж виявився для них не надто позитивним, команда згуртувалася і почала грати в свою гру, але у підсумку теж не змогла обіграти глядачів, програвши з рахунком 4:6. 


Але хоч обидві команди і не змогли відсвяткувати перемогу, за правилами, переможцем дуелі ставала та команда, яка у випадку програшу обох команд надала більшу кількість правильних відповідей .


Отож, у підсумку, переможцем Фінальної Дуелі стала команда "Інсайд" (капітан Лілія Зосімова). 


Варто відзначити, що учасник команди"Ctrl Alt Del" ("вирішимо будь-яке завдання ") Богдан Морговський до фіналу власноруч зліпив статуетку символу гри сову, яка і була вручена команді-переможниці. 


Найкращим гравцем фінальної дуелі спонсором проекту "Що? Де? Коли м.Знам’янка" директором ТОВ "Вагонкомплектсервіс" Юрієм Гребенюком був визначений старший інспектор Знам'янського міськрайонного відділу пробації Денис Клімов. 


Церемонія нагородження розпочалася із вручення команді-переможниці головного призу гри - "Мудрої Сови", від спонсора проекту "Що? Де? Коли м.Знам’янка" директором ТОВ "Вагонкомплектсервіс" Юрія Гребенюка. 


Наступною взяла слово Світлана Іваненко, яка підготувала для переможців неповторний кондитерський витвір - торт у вигляді Сови, який вразив своєю вишуканістю і красою не тільки переможців, а й усіх присутніх.


Не оминув увагою фіналістів та переможців і ресторанно-розважальний комплекс "Ti Amo". Так, представником від нього став Ярослав Гордовий, який і вручив чашки з написом "Фіналіст інтелектуальної гри "Що? Де? Коли", а на переможців чекали статуетки маленьких совенят. 


Крім того, кожен учасник з 7 команд, які взяли участь у турнірі, отримали від Знам’янського осередку ВМГО "ФРІ" календарики з фото своєї команди на згадку. 


Також за організацію, допомогу у проведенні та небайдужість до молоді, подяки від ФРІ Знам’янки отримали: диретор ТОВ "Вагонкомплектсервіс" Юрій Гребенюк, ресторанно-розважальний комплекс «Ti Amo» , Центр рукоділля «Модистка» (керівник Леонова Наталія), Сергій Бойко, Світлана Іваненко, фіналісти «Караоке-турніру Знам’янка» Валова Дар’ї , Таран Дар’я, переможець "Караоке турніру Знам’янка" Оніщенко Юрій, соліста ВІА "Імпульс" Оксана Кар’єва, керівник ВІА «Імпульс» Сергій Тітов, дитячий зразковий хореографічий колектив «Веселка» міського Палацу культури (кер. Тетяна Часник). 


І приємною несподіванкою для всіх присутніх став відеоролик з позитивною відповіддю від м.Кропивницького на очну дуель з найкращою командою м.Знам’янка., яка відбудеться вже цієї неділі.


За завершенням дуелі всі присутні ділилися своїми враження від перебігу подій інтелектуальної гри та дружньої атмосфери, яка нестримно вирувала під час гри. Крім того всі зійшлися на одній думці, що подібні ігри не тільки розвивають логічне мислення та обізнаність, але ще й надихають до подальшого саморозвитку.


        &tf7    


2252Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: