Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 1 квітня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2014/04/01/kirovogradtsi-poidut-na-forum-prisvjachenii-pitannjam-reproduktivnogo-zdorov-ja.htm
суспільство, 1 квітня 2014

Кіровоградці поїдуть на Форум, присвячений питанням репродуктивного здоров’я

Благодійний Фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї» проводитиме у столиці 2-денний Форум громадських організацій, що працюють у напрямку адвокації, популяризації та інформування з питань зміцнення репродуктивного здоров’я, планування сім’ї, безпечних репродуктивних практик та захисту прав. Захід відбудеться у рамках реалізації Благодійним Фондом проекту «Репродуктивне здоров’я в Україні» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку / USAID.

Проект працюватиме у двох основних напрямках - це вдосконалення нормативного середовища з метою сприяння успішній реалізації програм у сфері ПС/РЗ, а також створення та підтримка постійно діючого форуму за участю провідних українських експертів, представників громадських організацій та всіх зацікавлених сторін, які підтримують не тільки медичний, а й суспільний, просвітницький та профілактичний компоненти ПC/РЗ.

Якраз у рамках другого напрямку передбачено створення Коаліції громадських організацій як освітньої та комунікаційної платформи для громадських організацій, що бажають підтримувати і сприяти профілактичним програмам планування сім’ї та репродуктивного здоров’я на рівні своїх громад. До цієї коаліції запрошено і представників кіровоградських громадських організацій, зокрема ГО "Турбота", ГО "Прес-клуб", ГО "Кіровоградська обласна інформаційна служба з актуальних питань жінцтва (ОЖІС)", та інші.

3286Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: