Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15:42
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/24/u-kirovogradskii-ova-vidbulisja-navchannja-z-pidgotovki-do-nadzvichainih-situatsii-zimovogo-periodu.htm

У Кіровоградській ОВА відбулися навчання з підготовки до надзвичайних ситуацій зимового періоду


У Кіровоградській ОВА відбулися командно-штабні навчання, головною темою яких було відпрацювання готовності органів управління та сил цивільного захисту до реагування на надзвичайні ситуації осінньо-зимового періоду. Навчання організовано для підвищення ефективності взаємодії та координації дій у випадках виникнення загроз, особливо в умовах військової агресії. 


Керував навчаннями заступник начальника ОВА  Юрій Миколаєнко. Основна мета полягала у перевірці здатності сил цивільного захисту оперативно реагувати на кризові ситуації, зокрема ліквідацію наслідків надзвичайних подій у зимовий період, таких як аварії на об'єктах критичної інфраструктури, обмерзання, сильні снігопади та інші погодні виклики. 


Поставлені навчальні цілі були досягнуті, відпрацьовано дії з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та визначено шляхи їх ефективного вирішення.

https://t.me/kirovohradskaODA/25212

   

792Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: