Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14:15
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/24/pro-teksti-prodazhi-i-borsch-kropivnichan-zaproshujut-na-trening-vid-ekspertki-z-kreativnogo-pisma.htm

Про тексти, продажі й борщ: кропивничан запрошують на тренінг від експертки з креативного письма



У Кропивницькому на базі освітньо-культурного та волонтерського Гончаренко центру проведуть тренінг від експертки з креативного письма Наталії Фенько. У теплій та невимушеній атмосфері учасники поговорять про те, як писати тексти, що продають, будувати успішні бізнес-комунікації та… готувати борщ! Участь безоплатна. 


За словами організаторів, на зустрічі Наталя Фенько поділиться своїми порадами щодо створення текстів, які допомагають залучати клієнтів та ефективно продавати продукти чи послуги. 


«Ця зустріч — чудова нагода дізнатися, як тексти можуть працювати на вас, допомагаючи не лише доносити інформацію, але й продавати. Ви дізнаєтесь, як створити текст, що зацікавлює та надихає, і як будувати правильні комунікації для різних бізнес-сегментів. І, звичайно, разом обговоримо, чому борщ може бути ідеальною метафорою для створення текстів — адже кожен інгредієнт має значення», — зазначають організатори події.


Зустріч буде корисна для всіх, кому важливо розуміти, як тексти можуть впливати на продажі та бізнес. Запрошують маркетологів, рієлторів, коучів та тренерів, а також освітян та всіх, хто працює із текстами. 


Зустріч проведуть у вівторок, 29 жовтня, о 15:00 на базі місцевого Гончаренко центру, що на вулиці Великій Перспективній, 4а. Для участі достатньо зареєструватися за цим посиланням.


Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 


1092Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: