Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14:30
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/22/kropivnichan-klichut-priednatis-do-napisannja-radiodiktantu-natsionalnoi-ednosti-jak-vzjati-uchast.htm

Кропивничан кличуть приєднатись до написання Радіодиктанту національної єдності – як взяти участь


25 жовтня об 11:00 відбудеться Радіодиктант національної єдності-2024, присвячений Дню української писемності та мови. Жителів та жительок Кропивницького запрошують написати його на базі місцевого освітнього простору. 


Як повідомляють організатори, написання радіодиктанту щороку об’єднує мільйони українців навколо рідної мови. 


«Це про наш спротив та нашу єдність в цей складний час, коли росія знищує все українське. У День української писемності та мови ми зберемося разом, аби розділити цю єдність та підтримати один одного. Чекатимемо на усіх», — діляться організатори. 


Текст диктанту написала відома українська письменниця Оксана Забужко, а читатиме його поет та військовослужбовець ЗСУ Павло Вишебаба.


Писати диктант кропивничан запрошують 25 жовтня об 11:00 до місцевого освітньо-культурного Гончаренко центру, що на вулиці Велика Перспективна, 4а. Організатори забезпечать учасників усім необхідним — ручками, папером та трансляцією. 


786Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: