Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 липня, 12:43
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/19/u-kirovogradskomu-garnizoni-rjatuvalnoi-sluzhbi-vidbuvsja-i-etap-schorichnogo-konkursu-kraschii-nachalnik-karaulu-.htm
новини, 19 липня, 12:43

У кіровоградському гарнізоні рятувальної служби відбувся І етап щорічного конкурсу «Кращий начальник караулу»


Впродовж двох днів поспіль, 17 та 18 липня, на базі навчального пункту аварійно-рятувального загону спеціального призначення проходив І етап щорічного конкурсу «Кращий начальник караулу».


Учасники конкурсу з чотирьох державних пожежно-рятувальних загонів області змагалися за першість у таких категоріях: «Кращий начальник караулу державної пожежно-рятувальної частини з охорони населених пунктів» та «Кращий молодий начальник караулу».


До програми конкурсних випробувань увійшли теоретичні тестові завдання та навчальні вправи з Нормативів виконання навчальних вправ зі спеціальної та фізичної підготовки.


Теоретична частина включала 25 питань з дисциплін, що вивчалися протягом навчального року в системі службової підготовки, та дві задачі з пожежної тактики. 


Після цього учасники приступили до відпрацювання нормативів з підтягування на перекладині та надягання джгута-турнікета типу САТ для зупинки кровотечі. Особливу увагу конкурсна комісія звертала на оперативне розгортання без встановлення пожежно-рятувального автомобіля на джерело води з подачею ручного ствола через робочу лінію на три рукави d 51 мм від автоцистерни та підйом по встановленій висувній драбині у вікно 3-го поверху навчальної башти.


Кожне виконане конкурсантами завдання оцінювалося комісією відповідно до визначених критеріїв. Наразі триває підбиття підсумків І етапу конкурсу, переможці якого згодом  зможуть позмагатися за звання найкращого на всеукраїнському рівні.


Тож, побажаємо відважним рятувальникам наснаги та віри у власні сили на шляху до професійного самовдосконалення, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

            

1788Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: